Deprem Bölgesine Destek Toplantısı Yapıldı

Deprem Bölgesine Destek Toplantısı Yapıldı

ANTALYA'nın Kemer ilçesinde, Kaymakam Hüseyin Çam, deprem felaketi ardından belediye, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ve birim amirlerinin katılımıyla...

 

 

ANTALYA'nın Kemer ilçesinde, Kaymakam Hüseyin Çam, deprem felaketi ardından belediye, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ve birim amirlerinin katılımıyla düzenlenen toplantı sonrası afetzedelere destek amacıyla yardım kampanyası başlatıldı.

Depremzedelere destek amacıyla Kemer'de toplanan yardımların bölgeye ulaştırılması amacıyla Kaymakam Hüseyin Çam yönetiminde kampanya başlatıldı. Kampanyanın koordinesi amacıyla Kaymakam Çam başkanlığında düzenlenen toplantıya Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, birim amirleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. Kaymakam Çam, deprem bölgesinde ihtiyaç duyulan malzemelerin gönderilmesi gerektiğini belirtti. Maddi olarak destek vereceklerin AFAD üzerinden yardımda bulunabileceğini belirten Kaymakam Çam, resmi makamlar harici hesap numaraları paylaşılarak para isteyenlere izin vermeyeceklerini söyledi. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu da 1500 battaniye için sipariş verdiklerini ve AFAD gönüllüsü belediye çalışanlarını ilçeden deprem bölgesine uğurladıklarını dile getirdi. Yardım kampanyası için 2 TIR hazırladıklarını dile getiren Başkan Topaloğlu, ihtiyaç halinde iş makinelerini de bölgeye yollayacaklarını kaydetti.

Kaymakam Hüseyin Çam tarafından yayınlanan yardım listesinde şunlar yer aldı:

"Eldiven, mont, bot, bere, çocuklar için mont ve kışlık giysi, tüplü katalitik soba, tüp, yatak, battaniye, powerbank, gıda kolisi (konserve), çocuk bezi, çocuk maması, kadın pedi ve temizlik malzemeleri."

FOTOĞRAFLI

 

Deprem Bölgesine Destek Toplantısı Yapıldı

Deprem Bölgesine Destek Toplantısı Yapıldı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler