CHP'den meşalelerle fener alayı

CHP'den meşalelerle fener alayı

CHP Antalya İl Başkanlığı tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 98'inci yıl dönümü dolayısıyla meşalelerle fener alayı düzenlendi.

Zafer Bayramı dolayısıyla Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İl Başkanlığı fener alayı etkinliği düzenledi. CHP Antalya İl Binası'ndan başlayan yürüyüş Cumhuriyet Meydanı'na kadar devam etti.

Fener alayına CHP İl Başkanı Nusret Bayar, milletvekilleri Rafet Zeybek, Çetin Osman Budak, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, ilçe başkanları ve çok sayıda kişi katıldı. Ellerinde meşaleler, Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle yürüyüşe katılan vatandaşlar pandemi nedeniyle maskelerini takmayı ihmal etmezken, yoğunluk nedeniyle sosyal mesafe göz ardı edildi.

Cumhuriyet Meydanı'ndaki programın sona ermesinin ardından Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Atatürk Anıtı'nın karşısındaki sesli ve ışıklı süs havuzunda Atatürk ve Türk bayrağı resimleri yansıtıldı. Su gösterisini izleyen çok sayıda vatandaş ellerine telefonlarını alarak o anları kayıt altına alındı.

chpden-mesalelerle-fener-alayi.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler