CHP'den Konyaaltı Belediye Başkan Aday Adayı Müge Gezginci Ünsal Basın Toplantısı Düzenledi!

CHP'den Konyaaltı Belediye Başkan Aday Adayı Müge Gezginci Ünsal Basın Toplantısı Düzenledi!

CHP'nin Konyaaltı Belediye Başkan Aday Adayları arasında yer alan Müge Gezginci Ünsal, Antalya Gazeteciler Cemiyet binasında basın toplantısı düzenledi. İşte detaylar...

Konyaaltı belediye başkanlığı aday adaylığını açıklayan Avukat Müge Gezginci Ünsal, Antalya Gazeteciler Cemiyet binasında basın toplantısı düzenledi. Konyaaltı Belediye Başkan Aday Adayı Müge Gezginci Ünsal kimdir, kaç yaşında ve nerelidir?

 "HALKA AİT OLANI HALKA VERMEYE GELİYORUZ"

"Genel başkanımızın tanımladığı, partimizin değişen vizyonuna uygun, emekçi, liyakat sahibi, genç bir kadın olarak, donanımlı ekibimle birlikte; Antalya’mızın gözbebeği Konyaaltı’nı yepyeni bir anlayışla yönetmeye,halka ait olanı halka vermeye geliyoruz. Kadından, gençlikten yana, üreten ve paylaşan yerel yönetimi birlikte kuracağız.Geçmişin tecrübesi ile endüstriyel çağın gereklerini birleştirerek uluslarası arenada konuşulan bir Konyaaltı inşa edeceğiz"

"ROBOTİK KODLAMA MERKEZLERİ KURACAĞIZ"

"Ben Müge Gezginci Ünsal, Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde yüksek lisansımı tamamladıktan sonra, 15 yıldır kadın ve çocuk hakları alanında uzmanlaşan, arabuluculuk ve ingilizce dilinde yeminli tercümanlık yapan bir avukatım. 38 yaşındayım, evliyim ve bir kızım var. Konyaaltı’nın Gürsu mahallesinde yaşıyorum. Anne ve babamın öğretmen olması sebebiyle küçük yaşlardan itibaren sendikalar, sivil toplum kuruluşları ve cumhuriyet halk partisi içinde yer aldım.

Gezi direnişçilerinden soma maden işçilerine, iktidar politikası tarafından ezilen her mağdurun gönüllü savunuculuğunu üstlendim. Cumhuriyet Halk Partisi’nde, gençlik kollarından itibaren, bayrak asmadan broşür dağıtmaya hem yerel hem de genel merkez kadrolarında, yönetici ve hukukçu olarak görev aldım. 28. Dönem milletvekilliği seçiminde, Antalya milletvekili adaylığı ile onurlandırıldım

Ve şimdi;

Genel başkanımızın tanımladığı, partimizin değişen vizyonuna uygun, emekçi, liyakat sahibi, genç bir kadın olarak, donanımlı ekibimle birlikte; Antalya’mızın gözbebeği Konyaaltı’nı yepyeni bir anlayışla yönetmeye, halka ait olanı halka vermeye geliyoruz. Kadından, gençlikten yana, üreten ve paylaşan yerel yönetimi birlikte kuracağız. Geçmişin tecrübesi ile endüstriyel çağın gereklerini birleştirerek uluslarası arenada konuşulan bir Konyaaltı inşa edeceğiz. Küçük yaşlardan itibaren, yapay zekanın temelini oluşturan robotik kodlama merkezleri kuracağız.

Üniversite kenti olan ilçemizde, üniversite öğrencilerimizin düşük bütçelerle sosyalleşebildiği merkezler oluşturacağız. Üniversite öğrencilerimize çamaşırhane yapacağız. Anadolu ve fen liselerini kazanan öğrencilerimiz için yurt yapacağız. Hem öğrencilerimizin hem de halkımızın yararlanabileceği uluslararası bir kütüphane yapacağız.

Zengini daha zengin yapmak adına yüksek ihalerle hayvan barınağı oluşturmak yerine sokak hayvanlarını kısırlaştırarak, halkı bu konuda bilinçlendiren seminerler düzenleyeceğiz. Aynı zamanda tarım kenti olan ilçemizde; yaş sebze ve meyvelerimizin %49’unun bozularak zayi olmasını önlemek için kurutma tesisleri kuracağız.

Dünyaca ünlü tarım kredi kooperatiflerine uzman heyetler göndererek, ilçemizde pilot bölgeler kuracağız. Böylece istihdam sağlanarak kırsaldan kente göç engellenecek ve üretici sadece ürününü nasıl ürettiğini düşünerek herhangi bir kar ve satış kaygısı yaşamayacak.Türkiye kadın dernekleri federasyonu iş birliği ile, kadınlar, çocuklar, gençler, engelliler ve dezavantajlı gruplar için, içinde bulundukları koşulları iyileştirmeyi, en temel ihtiyaçlarını sağlayarak psikosoyal açıdan güvenli alanlar yaratılmasını sağlayacağız.

Antalya’nın, kadına yönelik şiddet ve çocuk istismarında maalesef Türkiye’de ilk 5’e giriyor olması sebebiyle, Antalya Barosu aracılığı ile kurulan şiddet önleme merkezini aktif hale getireceğiz. Halktan kopmayan, halkın içinde ve her daim dertlerine çözüm bulmaya çalışan bir belediye başkanı sıfatıyla, periyodik olarak, mahallelerde halk günleri düzenleyeceğiz.

Bütün bu sosyal belediyecilik çalışmalarını yaparken, belediyeciliğin asli unsurları olan çöp toplama, yol yapımı, parkların bakımı gibi temel belediyecilik unsurlarını asla ihmal etmeyeceğiz. Bildiğiniz üzere, Konyaaltı’nın en büyük özelliği bir turizm kenti olması.Turizmin gözbebeği Konyaaltı’mızı, herhangi bir aracıya ve tercümana ihtiyaç duymadan, uluslararası fuarlarda, öyle bir tanıtacağız ki, sadece tüm ülke değil, tüm dünya Konyaaltı’nı konuşacak.!

Ve son olarak;

Ben Müge Gezginci Ünsal, Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu cumhuriyet halk partisi ilkeleriyle, hiçbir siyasi otoritenin arkasına sığınmadan ve hiçbir siyasi figürün adayı olmadan; sadece kendime, siyasi tecrübeme, mesleğime, liyakatime güvenerek, Konyaaltı Belediye Başkanlığı’na aday adaylığı başvurumu,siz değerli basın emekçileriyle paylaşıyorum. Bu inançla yürüdüğüm yolda, eminim ki, Konyaaltı’nda yaşayan halkımızın da kalbi benimle atacak. Gençliğimizin enerjisi, değişimin gücü olacak.! Hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum.” dedi.

images-2023-12-19t091215-456.jpeg

images-2023-12-19t091149-488.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler