Cezaevinden izinli çıktı, hırsızlıktan yine tutuklandı

Cezaevinden izinli çıktı, hırsızlıktan yine tutuklandı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, bir ay önce cezaevinden izinli çıkan Aykut A., 3 ayrı hırsızlık suçundan polis tarafından yakalandı. Yeniden tutuklanan Aykut A.'nın 30'dan fazla hırsızlık suçundan kaydının olduğu belirtildi.

Manavgat'ın Sanayi Mahallesi'nde bir iş yerinde dizüstü bilgisayar, aynı iş yerinin yakınında bir evden 800 lira ve Yukarı Pazarcı Mahallesi'nde bir evden cep telefonu çalınması üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından çalışma başlatıldı.

GÜVENLİK KAMERALARINDAN TESPİT EDİLDİ

Çevredeki onlarca güvenlik kameralarının incelenmesinin ardından hırsızlık olaylarının failinin Aykut A. olduğu tespit edildi. Polis ekipleri tarafından yakalanan Aykut A.'nın yapılan parmak izi araştırmasında 2018 yılında Manavgat'ta yaşanan hırsızlık olayını da gerçekleştirdiği tespit edildi.

YENİDEN TUTUKLANDI

'Hırsızlık' suçundan 30'un üzerinde kaydı bulunan Aykut A.'nın bir ay önce cezaevinden izinli çıktığı belirlendi.Polis merkezindeki işlemleri tamamlanan Aykut A., sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

Aykut A., savcılık sorgusunun ardından çıkarıldığı sulh ceza hakimi tarafından tutuklandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler