Büyükşehir'in mobil kuaför TIR'ı Demre'de

Büyükşehir'in mobil kuaför TIR'ı Demre'de

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin yaşam geçirdiği Mobil Kuaför TIR'ı, Demrelilere hizmet verdi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Mobil Kuaför TIR'ı, Demre'ye bağlı ilçe merkezi dışındaki mahallelerde hizmet verdi. Pandemi kuralları çerçevesinde hizmet veren TIR, Demre'ye bağlı 9 mahallede üç gün boyunca hizmet verdi. Mobil Kuaför TIR'ı, ilk gün Köşkerler, Belören ve Çağman, ikinci gün Kapaklı, Çevreli ve Yavı, üçüncü gün de Gürses, Davazlar ve Yavı mahallelerindeki vatandaşlara hizmet verdi.

Mobil TIR'da kadın kuaförü olarak Saime İpek, erkek kuaförü olarak da Serdar Sarı her yaştan vatandaşa hizmet verdi. Özellikle genç kadınlar ve yaşlı erkekler mobil TIR'a büyük ilgi gösterdi. Pandemi önlemlerine dikkat edilerek, üç gün boyunca yaklaşık 200 kişinin saç tıraşı, saç bakımı yapıldı.

VATANDAŞLARDAN HİZMETE TEŞEKKÜR

Antalya Büyükşehir Belediyesi Demre Hizmet Müdürü Osman Yatkın, tıraş olan vatandaşları TIR'ın dışında ziyaret etti. Vatandaşlar, Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne verilen hizmet için teşekkür ederken, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in sağlığına kavuşarak, görevine başlamasından mutlu olduklarını, başkana selamlarını götürmelerini istedi.

antalya-buyuksehir-belediyesinin-yasam-gecirdigi-mobil-kuafor-tiri-demrelilere-hizmet-verdi.jpg

antalya-buyuksehir-belediyesinin-yasam-gecirdigi-mobil-kuafor-tiri-demrelilere-hizmet-verdi-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler