Böcek’e Atso Meclis Başkanı Daveti

Böcek’e Atso Meclis Başkanı Daveti

ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Meclis Başkanı Ahmet Öztürk ve Meclis Divan Üyeleri, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i ziyaret...

 

 

ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Meclis Başkanı Ahmet Öztürk ve Meclis Divan Üyeleri, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i ziyaret etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e gerçekleştirilen ziyarette ATSO Meclis Başkanı Ahmet Öztürk ile birlikte Meclis Başkan Vekili Nilay Akbaş ve Katip Üye Göktuğ Şahin de katıldı. Görüşmede ATSO Meclis çalışmaları ile ilgili bilgiler veren Meclis Başkanı Öztürk, Muhittin Böcek'i Şubat ayında yapılacak ATSO Meclis Toplantısı'na davet etti.

Görüşmede kent ekonomisi üzerine de bilgiler veren Meclis Başkanı Öztürk, "Antalya bir dünya kenti. Yalnızca Türkiye'nin değil dünyanın en önemli turizm destinasyonlarından biri. Buna paralel olarak İstanbul'dan sonra en yabancı yatırımcıya sahip kent de Antalya durumumda. Bu konuda ATSO olarak bizler üzerimize düşenleri yapmaya özen göstereceğiz. Büyükşehir Belediyemiz ile ilgili de yapılacak ortak çalışmalarda her zaman işbirliğine hazırız" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Böcek’e Atso Meclis Başkanı Daveti

Böcek’e Atso Meclis Başkanı Daveti

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler