Birey Okulları'nda Yabancı Dil Eğitimi

Birey Okulları'nda Yabancı Dil Eğitimi

BİREY Okulları, anaokulunun da açılması ile k12 bütünlüğü içinde öncelikle anadilde eğitim-öğretimin yanı sıra yabancı dillerin hayatın her alanında...

BİREY Okulları, anaokulunun da açılması ile k12 bütünlüğü içinde öncelikle anadilde eğitim-öğretimin yanı sıra yabancı dillerin hayatın her alanında önemini vurgulamak için geliştirilen yeni model ile öğrencilerini dünya vatandaşı olarak hazırlayacak.

Yabancı ve Türk İngilizce öğretmenlerin ortaklaşa hazırladıkları programda Cambridge University Press eğitim ortaklığı ile öğrencilerin yabancı dili anlayarak, oynayarak ve üreterek öğrenilebileceği hedefleniyor.

2022-2023 eğitim öğretim yılında kullanılacak yayınlar Cambridge University Press'in son yıllarda çıkarmış olduğu öğrenciler ve öğretmenler tarafından en sevilen yayınlar arasından seçildi. Günümüz dünyasına uygun zengin içerikleri ile öğrencilerin yabancı dili severek öğrenecekleri bir program ile zenginleştirildi. Aynı zamanda yaşam boyu öğrenme felsefesi doğrultusunda Cambridge eğitmenleri tarafından yıl boyunca sürecek öğretmen eğitimleri dizisi ile öğretmenlerin kendilerini geliştirmeleri için imkân sağlanacak.

Bu sene aynı zamanda Cambridge sınav merkezi olma yolunda da adımlar atarak küçük sınıflardan başlayarak Starters, Movers, Flyers, Ket, Pet gibi değerlendirmelerle CEFRL (CommonEuropean Framework of Reference for Languages) standartlarında öğrencilerin seviyelerinin ölçülmesi planlanıyor.

Büyük sınıflarda da arzu eden öğrencilere FCE, TOEFL, IELTS, Duolingo, SAT, AP gibi uluslararası geçerliliği olan sınavlar ve yurtdışı planı olan öğrencilere de burs imkânları ve kabul şartları ile ilgili bilgilendirmeler yapılacak.

Mun, Jmun, Erasmus, e-twinning, Destination Imagination, World Scholar's Cup gibi uluslararası projelerde de öğrenciler yer alacak.

İngilizce'nin yanında ikinci sınıftan itibaren ikinci yabancı dil olarak da öğrenciler Almanca öğrenecek.

FOTOĞRAFLI

Birey Okulları'nda Yabancı Dil Eğitimi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler