Başkan Uysal, 'Birlikte Çözeceğiz'

Başkan Uysal, 'Birlikte Çözeceğiz'

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal; kayınpederi Mehmet Emin Koloğlu'nu kaybeden Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk'e taziye ziyareti için bulunduğu Elmalı'da partisinin, ilçe başkanlığı ziyaret etti.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Tarımda yaşadığımız sorunları birlikte çözelim, turizmimizi beraber geliştirelim. Türkiyemizin sorunlarını birlikte çözelim. Bu iradeyi ortaya koyacağız" dedi.

Başkan Uysal, kayınpederi Mehmet Emin Koloğlu'nu kaybeden Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk'e taziye ziyareti için bulunduğu Elmalı'da partisinin ilçe başkanlığı ziyaret etti.

İlçe Başkanı Şakir Aydın ve yönetim kurulu üyelerinin karşıladığı Başkan Uysal, burada yaptığı konuşmada, şunları söyledi: "Herkesi toparlayan, herkesin derdine ortak olan, herkesi anlayan ve olduğu gibi kabul eden, siyasetin tam merkezinde, milleti birleştirmeye çalışan bir iradeyi ortaya koymak zamanı." Yaşanan sorunlara sahip çıkarken çözümü de sunan bir anlayışa ihtiyaç olduğunun altını çizen Başkan Uysal, "Tarımda yaşadığımız sorunları birlikte çözelim, turizmimizi beraber geliştirelim. Türkiyemizin sorunlarını birlikte çözelim. Bu iradeyi ortaya koyacağız" diye konuştu.

DHA

Başkan Uysal, 'birlikte Çözeceğiz'

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler