Başkan Tütüncü, Kaleiçi Esnafıyla Kucaklaştı

Başkan Tütüncü, Kaleiçi Esnafıyla Kucaklaştı

KALEİÇİ esnafını ziyaret eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Esnaf demek, emek demektir. İşte bu emeğin sahibi esnafımız bizim her şeyimiz ve en kıymetlimizdir.” dedi.

KALEİÇİ esnafını ziyaret eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Esnaf demek, emek demektir. İşte bu emeğin sahibi esnafımız bizim her şeyimiz ve en kıymetlimizdir" dedi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kaleiçi esnafını ziyaret etti. Başkan Tütüncü, esnaf ziyareti öncesi kesik minare olarak bilinen ve 126 yıl sonra ibadete açılan Şehzade Korkut Camiine uğradı.

ŞEHZADE KORKUT'TA NAMAZ KILDI

Cemaatle birlikte kılınan namazın ardından, Kaleiçi'ni ziyaret eden Başkan Tütüncü, bir araya geldiği esnafla sohbet etti, istek ve taleplerini dinledi. AK Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Osman Ülker'in de eşlik ettiği Kaleiçi gezisinden sonra tarihi Üçkapılar'dan çıkan Tütüncü, esnaf ziyaretlerini Atatürk Caddesi ve Işıklar Caddesi'nde sürdürdü. Yolda karşılaştığı vatandaşlarla da ayaküstü sohbet etti.

'ESNAFIMIZ BİZİM HER ŞEYİMİZ'

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, daha önce ziyaret sözü verdiği Yenikapı Müzisyenleri Kahvesi'ne de uğradı. Kapıda, "Sayın Başkanımız, Yenikapı'mıza hoş geldiniz" yazısını gören Başkan Tütüncü, "Hoş bulduk Yenikapı" diyerek cevap verdi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Yenikapı müzisyenlerini dinledi, keyifli geçen buluşmada zaman zamanda genç yeteneklere nağmelerle eşlik etti. Başkan Tütüncü, "Çok keyifli bir gün geçirdik. Esnaflarımızla kucaklaştık, onları dinledik. Ekmek teknelerine konuk olduk. Esnaf demek, emek demektir. İşte bu emeğin sahibi esnafımız bizim her şeyimiz ve en kıymetlimizdir" dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler