Başkan Sözen Projeleri Yerinde İnceledi

Başkan Sözen Projeleri Yerinde İnceledi

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Örnek ile Aşağı Hisar mahallelerini birbirine bağlayan Manavgat'ın 4'üncü taşıt köprüsü ve kentin en büyük...

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Örnek ile Aşağı Hisar mahallelerini birbirine bağlayan Manavgat'ın 4'üncü taşıt köprüsü ve kentin en büyük pazar yerlerinden olan Bahçelievler Mahallesi Cumartesi Pazarı projelerini ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

KÖPRÜNÜN ARAÇ ZEMİN KISMININ SAĞLAM OLMASI İÇİN ÇİFT SIRALI DEMİR DONATLAR DÖŞENDİ

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat Belediyesi tarafından yapımına devam edilen Manavgat'ın 4'üncü taşıt köprüsü ile Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan ve üstü kapatılan Cumartesi Pazarı'nda yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Şükrü Sözen'in proje ziyaretlerine belediye başkan yardımcıları ve belediyenin teknik ekipleri de katıldı. Manavgat'ın kent trafiğini büyük ölçüde rahatlatacak olan ve Örnek ile Aşağı Hisar mahallelerini birbirine bağlayan 4'üncü taşıt köprüsünde ana gövdenin birleştirilmesinin ardından köprünün alt geçit kısmına beton döküldü. Ayrıca köprünün araç zemin kısmının sağlam olması amacıyla çift sıralı demir donatlar ve saclar da döşendi.

Başkan Sözen, taşıt köprüsü alanındaki incelemelerinin ardından Bahçelievler Mahallesi Cumartesi Pazarı'nda yapılan modern kapalı pazar yeri projesini de ziyaret etti. Üstü kapatılarak yenilenen Cumartesi Pazarı, Manavgat Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü ekipleri tarafından 4 bin 500 m2'lik alanda tasarlandı. Belediye ekipleri, esnaf ve vatandaşların pazar yerini daha işlevsel kullanabilmesi amacıyla idari bina, zabıta ofisi, mescit ve WC'leri de projeye dahil etti.

DHA

Başkan Sözen Projeleri Yerinde İnceledi

Başkan Sözen Projeleri Yerinde İnceledi

Başkan Sözen Projeleri Yerinde İnceledi

Başkan Sözen Projeleri Yerinde İnceledi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler