Başkan Oktay'dan İtfaiyeye Ziyaret

Başkan Oktay'dan İtfaiyeye Ziyaret

İTFAİYE Haftası dolayısıyla Marmaris İtfaiye Grup Amirliği'ni ziyaret eden Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, yangın döneminde yaptıkları çalışmalardan...

İTFAİYE Haftası dolayısıyla Marmaris İtfaiye Grup Amirliği'ni ziyaret eden Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, yangın döneminde yaptıkları çalışmalardan ötürü itfaiyecilere teşekkür etti.

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, 25-1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası dolayısıyla Marmaris İtfaiye Grup Amirliği'ni ziyaret etti. Marmaris İtfaiye Grup Amiri Bahattin Yavuz ve itfaiyecilerle görüşen Oktay, haftalarını kutladı. Geçtiğimiz hafta yaşanan yangından ötürü geçmiş olsun dileklerinde bulunan Oktay, "Geçtiğimiz hafta yine ciğerlerimiz yandı. Ama her biriniz orman işçilerimizle birlikte canla başla mücadele gösterdiniz. Hepinizin emeğine sağlık" dedi.

'HİÇBİR İLÇE BU BADİRELERİ YAŞAMADI'

Hiçbir ilçenin bu kadar badireyi üst üste yaşamadığını belirten Başkan Oktay, "Pandemi döneminde yaşadığımız sıkıntılı dönemde üzerine yangınlar ve beklenen haliyle seller; burada zamanında alınması gereken ama alınmayan önlemlerden ötürü özellikle İçmeler'de yaşadıklarımız gerçekten ağır oldu. Bu yıl da tespitlerimizi yapıp ilgili kurumlara alınması gereken önlemlere dair yazılarımızı yazıyoruz. İnşallah geçen sene düşülen hata, eksiklik ve aksama bu sene yaşanmaz" diye konuştu.

'BELEDİYENİN GÜCÜ ARKAMIZDA'

Yangınlar başta olmak üzere yaşanan tüm felaketlerde Marmaris Belediyesi'nin büyük desteğini gördüklerini söyleyen Marmaris İtfaiye Grup Amiri Bahattin Yavuz ise "Yangınlarda, doğal afetlerde her zaman arkamızda gücünüzü hissediyoruz. Sizlerin lojistik anlamda çok ciddi destekleriniz var. O yüzden biz de size teşekkür ediyoruz" dedi.

'SEN BEN OLMADAN GÖREVDEYİZ'

FOTOĞRAFLI

Başkan Oktay'dan İtfaiyeye Ziyaret

Başkan Oktay'dan İtfaiyeye Ziyaret

Başkan Oktay'dan İtfaiyeye Ziyaret

Başkan Oktay'dan İtfaiyeye Ziyaret

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler