ATSO'dan 'Nasıl başladı nasıl bitti'

ATSO'dan 'Nasıl başladı nasıl bitti'

Türkiye'de son dönemde sosyal medyada fenomene dönüşen 'Nasıl başladı, nasıl bitti' paylaşımlarına, Antalya Ticaret Sanayi Odası da iki yapının eski ve yeni halini gösteren fotoğraflarla katkı verdi.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, sosyal medya hesaplarından ATSO'nun eski hizmet binasının, eski haliyle kültür ve sanat merkezine dönüştürülmüş şimdiki halini ve Kaleiçi'ndeki virane bir yapının restore edilerek yenilenmiş hallerini 'Nasıl başladı, nasıl bitti' sözleriyle paylaştı. Fotoğraflarda ATSO'nun eski hizmet binasının 2013 yılına ait, kent estiğinden uzak, sıradan görüntüsü ile 2020 yılına ait rengarenk ve kent merkezinde hem görsel hem de kültürel ve sanatsal etkinlikleriyle içerik anlamında büyük katkı sağlayan Antalya Kültür Sanat Merkezi'ne dönüşmüş modern hali yer alıyor.

VİRANEYİ ANDIRIYORDU

Yılın 2013 olarak gösterildiği diğer bir fotoğrafta ise Kaleiçi'nde büyük bölümü yıkılmış ve viraneyi andıran yapının 2020 yılına ait fotoğrafında, ATSO tarafından satın alınarak aslına uygun şekilde restore edilen ve yine kültürel ve sanatsal etkinliklere ev sahipliği yapan ATSO Kaleiçi Evi'nin bugünkü modern hali yer alıyor.

atsodan-nasil-basladi-nasil-bitti.jpgatsodan-nasil-basladi-nasil-bitti-001.jpg

atsodan-nasil-basladi-nasil-bitti-002.jpg

atsodan-nasil-basladi-nasil-bitti-003.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler