Atso’da İlk Raund Tamam

Atso’da İlk Raund Tamam

ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) seçimleri tamamlandı. Kırmızı ve mavi ekibin çekişmeli yarışında kazanan listeler, 3 günlük itiraz sürecinin...

ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) seçimleri tamamlandı. Kırmızı ve mavi ekibin çekişmeli yarışında kazanan listeler, 3 günlük itiraz sürecinin ardından kesinleşecek.

ATSO Hizmet Binası'nda yapılan seçimlerde, odanın mevcut başkanı Davut çetin ile Antalya Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Başkanı Ali Bahar yarıştı. 49 meslek komitesinde gerçekleşen seçimlerde oy kullanma işlemi saat 10.00'da başladı.

BAŞKAN ADAYLARI BİRLİKTE POZ VERDİ

'Kırmızı" listeyle seçime giren Davut Çetin, 34'üncü Grup Motorlu Taşıt Parça ve Aksesuarları Bakım ve Onarımı Meslek Komitesi'nde oyunu kullandı. "Mavi" listeyle seçime giren Ali Bahar 42'nci Grup Uzmanlaşmış Destek Hizmetleri Meslek Komitesi'nde oy kullandı. İki aday seçimde birlikte poz verdi. Seçimde kırmızı ve mavi renklerin dışında 16'ncı Grup Kozmetik ve Kişisel Bakım Ürünleri Meslek Komitesi'nde ise Hatice Öz, bağımsız meclis üyesi adaylığı için "yeşil" renkli listeyle seçime girdi. 76 sandığın kurulduğu seçimlerde 49 meslek komitesini temsilen 283 komite üyesi ile 117 meclis üyesinin seçimi yapıldı.

ŞARKILAR VE RENKLER

Sabah saatlerinden itibaren ATSO üyesi işyeri sahipleri ve temsilcilerinin ilgi gösterdiği seçimde, gün boyu kırmızı ve mavi renklerle adayların propagandalarını yapan ekiplerin, oy kullanacak üyeleri sandıklarına yönlendirme işlemi gerçekleştirdi. Adayların liste renklerinin sözlerinde yer aldığı karşılıklı şarkılar da gün boyu alanda seslendirilirken, renkli bir ortam oluştu. Davut Çetin, Hande Yener'in "Kırmızı" şarkısını, Ali Bahar ise Teoman'ın "Mavi" şarkısını seçti.

Saat 17.00 itibarıyla sandıkların kapanmasıyla Kepez İlçe Seçim Kurulu yetkililerince, oy sayımına geç günlük ititildi. Oy sayımı tamamlanan ve sonucu belli olan meslek komitelerinde kazanan grupların tarafları sevinç gösterisinde bulundu.

BAŞKAN VE YÖNETİM HAFTA İÇİ BELLİ OLACAK

İlk aşamasında meslek komitesi ve meclis üyelerinin seçiminin yapıldığı ATSO'da, 3 günlük itiraz sürecinin ardından kazanan listelerin kesinleşmesi sonrasında seçilen meclis üyeleri tarafından da hafta içinde belirlenecek bir gün, ATSO'nun yeni başkanı, yönetim kurulu, meclis başkanı ve meclis divanı, TOBB delegeleri ve disiplin kurulu belirlenecek.

Sandık sonuçlarının açıklanmasıyla kırmızı ekibi halay çekerken, ATSO Başkanı Davut Çetin seçimi kazandıklarını açıkladı ve kendisine destek verenlerle birlikte halay çekti.

Sonuçları seçim ofisinden takip eden Ali Bahar ise seçimi kendilerinin kazandığını iddia etti.

FOTOĞRAFLI

Atso’da İlk Raund Tamam

Atso’da İlk Raund Tamam

Atso’da İlk Raund Tamam

Atso’da İlk Raund Tamam

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler