Aşt Doğu Garajı Sahnesi Açıldı

Aşt Doğu Garajı Sahnesi Açıldı

ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi içinde yer alan Antalya Şehir Tiyatroları (AŞT) Doğu Garajı...

ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi içinde yer alan Antalya Şehir Tiyatroları (AŞT) Doğu Garajı Sahnesi'ni törenle hizmete açtı. AŞT, yeni oyunu "İstanbul Efendisi" ile perdelerini açarken, salon seyirci akınına uğradı. İki saat 45 dakika süren oyun sonrasında oyuncular dakikalarca ayakta alkışlandı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi içinde yer alan AŞT Doğu Garajı Sahnesi törenle hizmete açıldı. Açılışa Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci, meclis üyeleri, Büyükşehir Belediyesi bürokratları, AŞT Genel Sanat Yönetmeni Mehmet Özgür ve çok sayıda davetli katıldı.

ESNAFA HAYIRLI OLSUN

Açılış öncesi Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi'nde dükkanlarını açmaya başlayan esnafı ziyaret eden Başkan Muhittin Böcek, esnafa hayırlı olmasını diledi ve alışveriş yaptı. Daha sonra açılışı yapılacak AŞT Doğu Garajı Sahnesi'ne geçen Başkan Muhittin Böcek, yoğun sevgi gösterisiyle karşılandı.

İLERİYE BAKACAĞIZ

Açılışta konuşan Başkan Böcek, Antalyalıların buluşma noktası olan Doğu Garajı'nda esnafın gönülsüz bir şekilde Aspendos Bulvarı'na taşındığını hatırlattı. Oradaki sıkıntıları da yakından bildiğini söyleyen Başkan Böcek, "Antalya'da kangren haline gelmiş bazı projeler vardı. Göreve geldiğimizde kamunun yararına olacak yarım kalan projeleri devam ettireceğimi söylemiştim. İki ay önce buraya geldiğimde 5-6 metrekare yerlerde dört-beş kişinin hisseli olması beni onlar gibi üzdü. Ancak geriye bakmayacağız, ileriye bakacağız. Onlara elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağız. Burada 308 esnafımız tezgâhını açacak" dedi. Başkan Muhittin Böcek, AŞT Genel Sanat Yönetmeni Mehmet Özgür'e Doğu Garajı sahnesinin hayırlı olmasını dileyerek, yeni oyunda başarılar diledi.

SALON TIKLIM TIKLIM DOLDU

Daha sonra ise tiyatro severler AŞT'nin yeni oyunu "İstanbul Efendisi'ni izlemek için salona geçti. Salon tıklım tıklım dolarken, birçok kişi oyunu merdiven boşluklarında ve ayakta izledi. İki perdelik oyun büyük heyecanla izleyiciyle buluştu. 2 saat 45 dakika süren oyun, büyük beğeni topladı. Oyunun sonunda oyuncular dakikalarda ayakta alkışlandı.

FOTOĞRAFLI

Aşt Doğu Garajı Sahnesi Açıldı

Aşt Doğu Garajı Sahnesi Açıldı

Aşt Doğu Garajı Sahnesi Açıldı

Aşt Doğu Garajı Sahnesi Açıldı

Aşt Doğu Garajı Sahnesi Açıldı

Aşt Doğu Garajı Sahnesi Açıldı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler