Antalya'daki Oda Ve Borsalardan Deprem Bölgesine Yardım Eli

Antalya'daki Oda Ve Borsalardan Deprem Bölgesine Yardım Eli

MERKEZ üssü Kahramanmaraş olan ve çevre illerde de ağır yıkıma neden olan deprem felaketinin ardından harekete geçen Antalya'daki oda ve borsalar ile Antalya...

 

 

MERKEZ üssü Kahramanmaraş olan ve çevre illerde de ağır yıkıma neden olan deprem felaketinin ardından harekete geçen Antalya'daki oda ve borsalar ile Antalya Organize Sanayi Bölgesi, yardım kampanyası başlattı.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), Antalya Ticaret Borsası (ATB), Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO), Kumluca Ticaret Borsası (KTB) ile Antalya Organize Sanayi Bölgesi koordinasyonunda başlatılan kampanya kapsamında, deprem bölgesindeki vatandaşların acil ihtiyaçlarının karşılanması için yardım malzemeleri toplanacağı duyuruldu.

GÖNDERİLECEK MALZEMELER

ANFAŞ Antalya EXPO Center'da toplanarak afet bölgesine ulaştırılacak olan yardımlarda öncelikle kabul edilecek malzemeler belirlendi. Yardımda bulunmak isteyenler, eldiven, mont, bere, çocuk mont ve kışlık giysi, tüplü katalitik soba, yatak battaniye, powerbank, gıda kolisi, çocuk bezi, çocuk maması, hijyenik ped, temizlik ve hijyen malzemelerini ANFAŞ EXPO Center'a ulaştırabilecek. Yardımda ikinci el ve kullanılmış malzemenin kabul edilmeyeceği vurgulandı.

Kampanyaya destek vermek isteyenlerin, "DEPREM" yazıp 1866'ya SMS göndererek ya da AFAD'ın resmi web sitesinde bulunan hesap numaralarına nakdi yardımda bulunabilecekleri kaydedildi.

BAŞKANLARDAN ÇAĞRI: YARALARI BİRLİKTE SARALIM

FOTOĞRAFLI

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler