Antalya'da uyuşturucu ticaretine 3 gözaltı

Antalya'da uyuşturucu ticaretine 3 gözaltı

Antalya'nın Alanya ilçesinde polisin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen 3 şüpheli yakalandı.

Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde ilçede uyuşturucu madde ticaretinin ve kullanımının engellenmesine yönelik çalışmalar sürdü. Bu kapsamda İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri M.A. (34), E.A. (19) ve M.K. (40) isimli şüphelilerin uyuşturucu madde ticareti yaptığını belirledi.

Harekete geçen polis, farklı adreste takibe aldıkları 3 şüphelinin, M.O. (18), M.Ö. (22), F.M.E. (85) ve Azerbaycan uyruklu T.M. ile S.M.'ye uyuşturucu sattığı tespit edildi. Polis ekipleri bunun üzerine uyuşturucu madde ticareti yapan 3 şüpheli ve satın alan 5 kişiyi yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelilerin üst ve ikametlerinde yapılan aramalarda toplam 4,72 gram metamfetamin ele geçirildi.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

Gözaltına alınan şüphelilerden M.O., M.Ö., T.M., S.M., F.M.E. hakkında 'uyuşturucu madde kullanmak' suçundan işlem yapılmasının ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Diğer 3 şüpheli ise polis merkezindeki ifadelerinin ardından 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan adliyeye sevk edildi.

antalyanin-alanya-ilcesinde-polisin-duzenledigi-uyusturucu-operasyonunda-uyusturucu-ticareti-yaptigi-belirlenen-3-supheli-yakalandi.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler