Antalya'da Öğrenciler Bilgilendirildi! Servis Araçları Tek Tek Denetlendi!

Antalya'da Öğrenciler Bilgilendirildi! Servis Araçları Tek Tek Denetlendi!

MANAVGAT İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, trafik kuralları ve koronavirüs tedbirleri hakkında okullarda öğrencilere yönelik seminer düzenledi.

Korona virüs kapsamında yapılan denetimler Antalya'nın Manavgat ilçesinde de uygulanmaya başlandı. Hem trafik kuralları ve korona virüs tedbirleri hakkında okullarda öğrencilere yönelik seminerler düzenlendi. Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, trafik kuralları ve korona virüs tedbirleri hakkında okullarda öğrencilere yönelik seminer düzenledi. Öğrencilerin kullandığı servis araçları da denetlendi.

Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, kırsal mahallelerde öğrencilere yönelik trafik kuralları ve korona virüs tedbirleri konularında seminerle bilgilendirme yaptı. Karacalar, Çeltikçi ve Evrenseki mahallelerindeki okullarda düzenlenen seminerde 98 öğrenci yer aldı. Seminerde trafik kuralları, karayolunda yayaların hareket tarzı, emniyet kemeri ve kask kullanımının önemi anlatıldı. Öğrencilere ilk yardım uygulaması ve okul servis araçlarındaki hareket tarzı bilgisi verildi. Öğrencilere korona virüs tedbirleri kapsamında maske, mesafe ve hijyen konularında bilgi aktarıldı. Jandarma ekipleri öğrenci servislerinde de denetleme gerçekleştirdi. Denetleme kapsamında 24 servis aracı incelendi.

FOTOĞRAFLI

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler