Antalya Balıkçı Barınağı Ata'yı andı

Antalya Balıkçı Barınağı'nda, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 82'nci yılında saygı ve minnetle anıldı.

Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 82'nci yılı dolayısıyla saat 09.05'te Antalya Balıkçı Barınağı'nda vatandaşlar, saygı duruşunda bulundu. Anma nedeniyle tekne ve yatların bulunduğu barınakta, bayraklar yarıya indirildi. Siren sesiyle birlikte vatandaşlar tekne içinde bulundukları yerde saygı duruşuna geçti.

Siren sesi boyunca kimse kımıldamadan beklerken, teknelerden açılan İstiklal Marşı'na vatandaşlar eşlik etti. Antalya Balıkçı Barınağı'nda teknede saygı duruşunda bulunan Özel Antalya Çocuk Tiyatrosu kurucusu Serap Devrim, “Türk olarak doğmanın ötesinde, Türk gibi düşünmenin ve yaşamanın gereğini, gücünü ve erdemini öğretti. Gazi Mustafa Kemal yaşarken milletinin, içten sevgisine, bütün varlığını onun uğrunda ortaya koyabilecek bağlılığına, iradesini ve mukadderatını ona teslim edecek güvene, korkusuz ve çıkarsız saygısına sahip oldu.” dedi.

Haber: Antalya Haber TV WhatsApp İhbar Hattı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler