Ak Parti İl Başkanı Çetin: Her Oyu Korumak Namus Ve Şereftir

Ak Parti İl Başkanı Çetin: Her Oyu Korumak Namus Ve Şereftir

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, seçim günü kullanılacak her oyu korumanın namuslu ve şerefli olduğunu söyledi.

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, seçim günü kullanılacak her oyu korumanın namuslu ve şerefli olduğunu söyledi. Çetin, bugüne kadar partilerine 81 milletvekili aday adayı başvurusu olduğunu da açıkladı.

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin ve yönetim kurulu üyeleri, gazetecilerle buluştu. Mimar Sinan Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen toplantıda, Antalya sorunları, seçim gündemi, deprem felaketinin ardından depremzede vatandaşların rahatı için bölgede yapılan çalışmalar konuşuldu.

Göreve geldiği ilk gün "asrın felaketi" olarak adlandırılan 11 ilde yıkıma neden olan depremlerin yaşandığını anlatan Çetin, "Depremin ardından, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın depremzedelerin yerleştirilmesine yönelik Antalya'yı işaret etmesiyle bize layıkıyla ev sahipliği yapmak düştü. Yaklaşık 173 bine ulaşan resmi rakamlarla depremzede vatandaşımızı gerek otellerde gerekse KYK yurtlarında ağırlamaya başladık. Depremin ilk gününden bugüne kadar her bir vatandaşımızın yanında olmaya gayret ettik" dedi.

Depremin ardından Antalya'da otellere yerleştirilen 90 bin depremzedenin 70 bine yakınının otellerden ayrılarak, kimisinin akrabalarının yanına, kimisinin farklı şehirlere giderek ev bulduğunu kaydeden Ali Çetin, "Aldığımız sorumluluğun gereğince makamımızın hakkını vermek adına gece gündüz koşacağız. Antalya için koşacağız ve çalışacağız" dedi.

81 ADAY ADAYI BAŞVURUSU

"14 Mayıs akşamı Cumhurbaşkanımızın balkon konuşmasını yaparken izlemek ve görmek için heyecanla çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diyen Çetin, şöyle devam etti:

"Her bir oyun ne kadar kıymetli olduğunu Antalya'da kurulacak 5 bin 500 sandıkta her bir oyu korumanın ne kadar şerefli, onurlu olduğunun farkındayız. Dolayısıyla bu noktada yaptığımız çalışmalar son derece önemli. Bu süreci yönetirken teşkilatlar çalışırken aynı zamanda aday adaylığı sürecimiz de başladı. Bugüne kadar 81 aday adayı başvurusu yapılarak sisteme kayıt edildi. Genel Merkezin de açıkladığı gibi erkekler 20 bin TL, kadınlar ve 18-30 yaş arası genç aday adayları 10 bin TL, en az yüzde 40 engelli aday adayları ise 5 bin TL'yi AFAD'a bağışlamak şartıyla aday adayı olabiliyor. Ayın 25'inde 81 ilde eş zamanlı olarak elektronik ortamda üyelerimiz aday adaylarına oylarını vererek, hangisini milletvekili görmek istediğini belirtecek. Bu oylar genel merkezimizde toplanarak veri tabanı oluşturulacak" diye konuştu.

Çetin, Antalya'nın kanayan yarası olarak adlandırılan ve sürekli gündeme getirilen Kırcami'nin imara açılma çalışmaları ile ilgili yaşanan gelişmelere yönelik soruya, "İki belediye başkanı aynı partili olmalarına rağmen çocuk gibi kavga ediyorlar. Biz Kırcami çalışmalarındaki eksikleri dile getirdik. Getirmeye devam edeceğiz. Antalya'nın o bölgede hak sahiplerinin yanında olmayı sürdüreceğiz" karşılığını verdi.

Ak Parti İl Başkanı Çetin: Her Oyu Korumak Namus Ve Şereftir

Ak Parti İl Başkanı Çetin: Her Oyu Korumak Namus Ve Şereftir

Ak Parti İl Başkanı Çetin: Her Oyu Korumak Namus Ve Şereftir

Ak Parti İl Başkanı Çetin: Her Oyu Korumak Namus Ve Şereftir

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler