23 Nisan Satranç Turnuvası Başlıyor

23 Nisan Satranç Turnuvası Başlıyor

MANAVGAT Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu Manavgat Temsilciği tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na ithafen düzenlenen satranç...

MANAVGAT Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu Manavgat Temsilciği tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na ithafen düzenlenen satranç turnuvası sona erdi.

Manavgat Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu Manavgat Temsilciği ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na ithafen düzenlenen satranç turnuvası 15-16 Nisan tarihleri arasında Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. 14 kategoride yarışan 232 öğrenci, şampiyonluk madalyası için kıyasıya mücadele etti. Öğrencilerin turnuvası sırasında aileler de oldukça meraklı ve heyecanlı bir şekilde müsabakaları izledi. 2 gün süren turnuvanın sonunda 7 yaş kızlarda Bahar Neva Karataş, 7 yaş genelde Mehmet Tanan, 8 yaş genelde Oğuz Kağan Öğüt, 8 yaş kızlarda Nehir Avşar, 9 yaş genelde Mehmet Alp Güzel, 9 yaş kızlarda Derin Kaya, 10 yaş genelde Osman Aras Öten, 10 yaş kızlarda Gülce Deniz Aktaş, 11 yaş genelde Efe Keser, 11 yaş kızlarda Aybüke Sena Bülbül, 12 yaşta Hasan Emre Keçer, 12 yaş kızlarda İpek Selen Karataş, açık kategori bayanlarda Emine Nursel Konal, açık kategori genelde ise Atakan Yılmaz şampiyon oldu.

23 Nisan Satranç Turnuvası Başlıyor

23 Nisan Satranç Turnuvası Başlıyor

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler