21 Yıllık Başkan Yeniden Seçildi

21 Yıllık Başkan Yeniden Seçildi

TÜRKİYE Emekliler Derneği Isparta Şube Başkanlığı 14. Genel Kurulu sonucunda 21 yıldır görevine devam eden mevcut Başkan Abdülkadir Ersal, 3 yıl daha seçildi.

Yaklaşık 20 bin üyesi ile Isparta'nın en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olan Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şubesi'nde 14. genel kurul sona erdi. Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen ve 2 adayın yarıştığı seçimde mevcut Başkan Abdülkadir Ersal, 747 oy alırken, rakibi Hayati Yıldız ise 110 oyda kaldı.

Genel kurulun ardından yeni yönetim ile gazetecilerle buluşan Başkan Abdülkadir Ersal "Seçimde karşımıza bir arkadaşımız çıktı. Oda tabii özverili çalışmalar yapmış. 110 oy o aldı. Biz 747 oy aldık. Bu sonuç bize daha fazla çalışmamız gerektiğini gösteriyor. Daha fazla hizmet üretmemiz gerektiğini öğretmiş oldu. İnşallah bize verilen 3 yıllık görevde daha fazla hizmet etmek ve daha fazla gayret sarf edeceğiz. Aynı zamanda Ankara'da genel merkezde de görevliyim. Gerek Ispartalı ve gerekse Türkiye'den hangi vatandaşımızın gelirse gelsin Ankara'dan onlara hizmet etmek için hazırım. Üyelerimize teşekkür ediyorum. Bizlere bu görevi layık gördüler. Biz de layıkıyla yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Öte yandan yeni yönetim kurulunda Elmas Öz, Sabri Şahin, Mehmet Şevik, Mehmet Bozdoğan yer alırken, denetim kurulu asil üyeler ise İrfan Şentürk, Mehmet Tunç, Hasan Daşyol'dan oluştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler