En İyi Android Akıllı Saatler Hangileri? İşte Tam Liste…

En İyi Android Akıllı Saatler Hangileri? İşte Tam Liste…

Giyilebilir teknolojiler artık hayatımızın vazgeçilmez bir parçası oldu. Bunların başında da akıllı saatler geliyor. Ancak pek çok tüketici fiyat ve performans açısından en iyi cihazı seçmek istiyor. İşte 2024 yılının en iyi android akıllı saatleri…

Akıllı saatler, telefon ile beraber entegreli şekilde çalışmasıyla ön plana çıkıyor. Arama, gelen aramalara cevap verme ve mesaj yollama gibi özellikleri bulunuyor. Ancak akıllı saat seçerken hem fiyat hem de performansı iyi olması tüketici tarafından dikkat çekici noktası oluyor. Android tabanlı seçilebilecek en iyi akıllı saatler hangileri?

SAMSUNG GALAXY WATCH 6

Samsung Galaxy Watch 6, çoğu insan için en iyi Android saattir. Hem Galaxy Watch 6 hem de 6 Classic, maksimum 2.000 nit'e ulaşan inanılmaz derecede parlak ekranlara sahiptir, bu nedenle saatinizi tüm aydınlatma koşullarında görmek kolaydır.

Beklediğiniz tüm amiral gemisi özellikleri dahildir: bir EKG, kan oksijeni, vücut kompozisyonu ve sıcaklık sensörleri. EKG'yi kullanmak için bir Galaxy telefona ihtiyacınız olduğunu, ancak diğer tüm özelliklerin diğer Android telefonlarla sorunsuz bir şekilde çalıştığını unutmayın.

ekran-resmi-2024-06-15-22-32-43.png

GOOGLE PİXEL WATCH

Google'ın ilk Pixel Watch'u, Apple Watch'u kafa tutuyor. Çoğunlukla, şık, kavisli bir tasarım ve bir EKG uygulaması ve kan oksijeni izleme dahil olmak üzere bir dizi sağlık sensörü sayesinde başarılı olur. Fitbit uygulaması ve doğru kalp atış hızı izleme aracılığıyla bir dizi fitness izleme özelliği ve analizi vardır.

ekran-resmi-2024-06-15-22-32-57.pngEn İyi Android Akıllı Saatler Hangileri? İşte Tam Liste…

SAMSUNG GALAXY WATCH 5 PRO

En sağlam yapıya sahip en iyi pil ömrüne ihtiyacınız varsa elde edin edenecek Galaxy Watch'tur. Kişiselleştirilmiş kalp atış hızı bölgeleri ve uyku izleme güncellemeleri gibi özellikler eklemek için zaten Galaxy Watch 6 serisinde bulunan One UI 5 Watch'a aynı güncellemeyi alıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler