Oscar Ödülü Kazanan Oppenheimer Filmi Nereden İzlenir?

Oscar Ödülü Kazanan Oppenheimer Filmi Nereden İzlenir?

Son yılların en iyi filmlerinden bir olarak gösterilen Oppenheimer gişe rekoru ve Oscar ödülüyle birlikte çok dikkat çekmişti. 2023 yapımı film nereden izlenir? Oppenheimer ücretsiz izlemek mümkün mü?

Oppenheimer, geçtiğimiz yıl rüzgar gibi esti. En iyi film ve altı Oscar ödülüne layık görüldü. Yalnızca NBCUniversal'ın yayın hizmetinde yayınlanıyor. Üç saatlik gerilim filminde Cillian Murphy, J. Robert Oppenheimer, genellikle "atom bombasının babası" olarak anılır. Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr. ve Florence Pugh da oyuncu kadrosunda; Murphy ve Downey rolleri ise Oscar kazandı.

screen-shot-2023-05-08-at-7-23-18-am-2-png.webp

OPPENHEİMER FİLMİNİN KONUSU

İkonik, gişe rekorlu film yapımcısı Christopher Nolan'dan (Kara Şövalye üçlemesi, Yıldızlararası, Tenet ve Başlangıç), parlak fizikçi J. Robert Oppenheimer'ın atom bombasının geliştirilmesindeki rolü ve dünyayı kurtarmak için her şeyi riske atma pahasına sergilediği çelişkili davranışlarını inceleyen ilk biyografik draması geliyor.

1583026.jpg

OPPENHEİMER ÜCRETSİZ NEREDEN İZLENİR?

Oppenheimer ilk olarak Temmuz ayında sinemalarda (Greta Gerwig'in bebek temalı komedisiyle aynı gün) ve dünya çapında 950 milyon dolardan fazla hasılat elde etti.

Filmin üzerinden neredeyse 1 yıl gibi bir zaman geçti. Şimdilerde ücretsiz olarak dijital platformlarda sergilenmeye başlandı. Amazon Prime ödüllü filmi izlemek isteyenler için online platformuna getirdi. Üye olanlar izleyebildiği gibi ilk defa platformu kullanacaklar ücretsiz şekilde 30 günlük hakkı kullanabilir. Bu sayede Oppenheimer filminin tamamına erişebilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler