MicroStrategy Şirketi, Portföyüne 122 Adet BTC Ekledi

MicroStrategy Şirketi, Portföyüne 122 Adet BTC Ekledi

MicroStrategy, portföyünü genişletirken yaklaşık 7,8 milyon dolar değerinde toplam 122 Bitcoin satın aldı. Yazılım şirketinin planları dahilinde yeni BTC alımı gerçekleşti. Portföy son alımlar genişledi…

Nisan ayında, iş zekası ve yazılım şirketi MicroStrategy, yaklaşık 7.8 milyon dolar değerinde 122 birim Bitcoin (BTC) satın aldı. Daha önceki planlara eş değer olarak şirket yeni alımlarını sürdürdü.

MİCROSTRATEGY BTC PORTFÖYÜNÜ BÜYÜTMEYE DEVAM EDİYOR

MicroStrategy'den Michael Saylor, son satın almanın firmanın Bitcoin holdingini toplam 214.400 BTC'ye getirdiğini duyurdu. Bu haber, MicroStrategy'nin birinci çeyrek kazanç raporuna ek olarak açıklandı. Yayınlanan açıklamaya dayanarak, tüm BTC’nin birim başına ortalama 35.180 $ fiyatla satın alındıklarını belirtti.

ekran-resmi-2024-04-30-19-04-11.png

MicroStrategy Finans Direktörü Andrew Kang, “dördüncü çeyreğin sonundan bu yana 25.250 ek Bitcoin elde ettik. Art arda 14. çeyrekte bilançomuza daha fazla bitcoin ekledik” açıklamasını yaptı.

Andrew Kang ayrıca, firmanın BTC stratejisi, işletme yapısı ve teknoloji yeniliğine odaklanmanın birleşiminin, paydaşları için değer yaratma ile buluşmak için çok önemli olduğunu açıkladı.

MİCROSTRATEGY, BİTCOİN DÜŞÜŞÜNDE HALA KARDA

Lider kripto para biriminin fiyatı, son 24 saatte %3’lük bir düşüşle 60.800 dolardan fiyatlanıyor. Bu düşüşe rağmen şirket halen karda duruyor. Mart ortasında tüm zamanların en yüksek seviyesi olan (ATH) 73.000 dolardan önemli bir düşüşe rağmen, bu mevcut fiyat MicroStrategy'nin şu anda karda olduğunu gösteriyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler