Tesla'nın Cybertruck'ı İlk Kazasını Yaptı: İşte Sonuç...

Tesla'nın Cybertruck'ı İlk Kazasını Yaptı: İşte Sonuç...

Tesla’nın ürettiği devasa kamyonet Cybertruck ilk kazasını yaptı. Dünya gündemine düşen olayda Tesla aracının hiç ya da ufak hasarla ayrılması hayrete düşürdü. İşte karşıdaki araç ve Cybertruck’ın durumu…

Tesla Cybertruck, büyük döküm bölümlerine ve paslanmaz çelik gövde panelleri ile herkesin dikkatini çekmişti. Dayanan benzersiz yapısıyla ilgili büyük bir ilgi ve spekülasyonla odak noktası haline gelmişti. Cybertruck, Amerika’da teslimatlarına devam ederken, ilk kazasını yaşadı.

ekran-resmi-2023-12-29-12-36-39.png

The Verge'in bildirdiğine göre, kaza, 17 yaşındaki bir çocuk tarafından sürülen 2009 Toyota Corolla tarafından vurulmuş gibi görünen üç kişiyi taşıyan 2023 Tesla Cybertruck'ı arasında yaşandı.

CYBERTRUCK AYAKTA, COROLLA HURDALIKTA

Olay, Amerika’nın Kaliforniya eyaletinde meydana geldi. Bölgenin, California Highway Patrol ekipleri olayı teyit etti ve şu açıklamayı yaptı; “ön araştırmamız, bir Toyota Corolla'nın SR-35'in güneye, Page Mill Road'un güneyinde, bilinmeyen bir hızda, sürücünün bilinmeyen nedenlerle sağa döndüğünde ve daha sonra sağ omzuna toprak bir sete çarptığında güneye doğru gittiğini gösteriyor.”

ekran-resmi-2023-12-29-12-36-21.png

Kaza anında Corolla, adeta hurdalığa dönerken, Cybertruck tüm heybetiyle yerinde kaldı. Sadece hava yastığının açıldığı kameralara yansıdı. Ancak şöför tarafının net bir görüntüsü çekilmedi. Buradan hasar alıp almadığı tam olarak bilinmiyor. Yine de az hasarlı ya da hiç hasar almadığı tahmin ediliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler